Låna online utan fast inkomst

Postat: 2013-05-28 | Kategori: inkomst-saknas | Kommenterer: 0 stycken​​
Kanske har du som saknar fast inkomst fått höra att det ”inte går att låna utan ett heltidsarbete”. Men detta är både negativt och felaktigt. Det går visst att låna utan fast inkomst och vi kommer se att det finns mer än en kreditgivare som är villig att stå till förfogande. De onlinelån som du hittar här är alla noga beprövade och samtliga har höga omdömen bland kunder som tidigare lånat men saknat inkomst.

Vem får låna?

De flesta hamnar någon gång under livet i en situation där en fast inkomst saknas. Vid ett sådant tillfälle kan ett mindre lån vara räddningen från en personlig ekonomisk kris. Alla som är över 18 år, bofasta och mantalsskrivna i Sverige sedan ett antal år, har ett giltigt telefonnummer samt har en viss inkomst kan ansöka om lån. Kreditgivaren gör sedan en individuell prövning av respektive ansökning där man bedömer kreditförmågan. Några faktorer som kan påverka denna prövning är om du har betalningsanmärkningar, skulder eller väldigt många UC-upplysningar. Samtliga av dessa faktorer kan verka försvårade och leda till att ansökan får avslag.

Var kan jag internetlåna pengar?

Om du väljer att låna online bör du se till att jämföra de olika kreditbolagen noga i förväg. Nedan hittar du ett par användbara länkar till jämförelsesidor:
  • Besök nätlåna.se direkt!

Viss inkomst ett måste för lån

För att få låna måste du ha en viss inkomst, orsaken till detta är att kreditgivaren annars enligt lag inte har rätt att bevilja din ansökan. Din kreditvärdighet är då helt enkelt för dålig. Exakt stor inkomst du behöver ha deklarerat under fjolåret varierar, hos en del företag behöver du ha tjänat upp till 200.000 – 350.000 SEK hos andra klarar du dig med 80.000-150.000 SEK.

taxerad årsinkomst

Att låna med borgenär

Den här sidan handlar i första hand om möjligheterna att låna pengar utan fast inkomst på egen hand. Men om du nekas lån som enskild låntagare kan du prova att ta lån med borgenär som garanterar din återbetalningsförmåga. Ett borgenslån ger dig möjlighet att låna pengar även fast du saknar jobb, inkomst, har betalningsanmärkningar och till och med skulder kan förbises, så länge någon är villig att gå i borgen för dig.Video om att hushålla med lite pengar

Annons:

Kommentarer